22. juli 2012

Bekæmp enhedslisten

Udtalelse til TV2NYHEDERNE

Så kom sandheden ENDELIG frem, og enhedslisten viste deres sande ønske om tvang, vold og totalitærstyre.
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-51906748:vold-kan-v%C3%A6re-n%C3%B8dvendigt-forsvar.html?fbs
At en stor del af dem kun tænker på:

  • hvad kan alle andre gøre for mig.
  • hvordan kan jeg stoppe mest muligt i mine lommer, som jeg kan tage fra en anden.
  • hvordan slipper jeg for at lave noget.
Dét er vi vandt til. Men nu viste de endelig klart og tydeligt at hvis først de kommer til, vil de forbyde enhver anden politik eller mening, samt de er villige til at bruge magt.

Nu sandheden er sluppet ud, og det stadig er uhensigtsmæssigt, har deres ellers nydelige frontfigur Johanne travlt med at skjule hensigterne. Hun glemmer vel at baglandet til enhver tid kan vippe hende af. Desuden gør deres rotationsordning at hun vil blive tilsidesat indenfor nogle år.

Så udover udsigt til at de kun tænker på at rage til sig, på alle andres bekostning, er der nu udsigt til et mere voldtsomt og diktatorisk og voldsomt regime.

De vil bl.a. fjerne politi og militær. Men er sikker på de nok skal indsætte en blanding i stil med STASI og GESTAPO, som skal fungere som deres "politiske politi". Der skal nedkæmpe, straffe og hjernevaske de der ikke mener det samme som dem.

Danmark... et "Nordkorea" i Europa???

Jeg kommer til at tænke på Hitler og hans parti, der kom til magten, og indenfor kort tid udryddede ENHVER politisk modstanden, og forbød med arme og ben. Netop dét stunt har mange fanatiske regimer og ledere gjort i tidens løb. Og nu måske også i Danmark, hvis ikke snart folk vågner op til dåd, og lader være at støtte disse psykopater. Er simpelthen uopretteligt.

De vil dog gå på rø... og Danmark blive et U-LAND. For efter som virksomheder og folk med midler (penge) vil vælge at forlade landet, vil der ikke være nogle de kan tage penge fra. Og dermed undergrave dem selv.

Selv overvejer jeg at forlade Danmark i så fald. For vil ikke leve i et land med dem ved "magten".
Kan også kun opfordre alle danske virksomheder til at flytte deres administration og produktion UD af Danmark. Samt enhver velstillet familie, at flytte fra Danmark, og tage formuen med sig.
Dette dog inden E.L. kommer til. For i så fald vil det kun være et spørgsmål om TID før man skal aflevere enhver krone og ejendom man har, før man kan forlade Danmark. Med lidt held, får man nok lov at beholde tøjet på....

BEKÆMP ENHEDSLISTEN!!!
...eller forbered FLUGT!!!!!!!!!