17. marts 2012

Vil have ny bil- Want a new car

(For english scroll down)
Planen var at købe en nyere BRUGT bil. Og da en kollega foreslog jeg kiggede på den nye lille Volkwagen UP, tog jeg det ikke så højtidligt.
Men har været ude at se på den nogle gange, og endda med min kollega på slæb. Og må tilstå den nu ser ud til at være en fin lille bil. Miljøvenlig og fornuftig.
Det var dog før nyheden om den og reklamerne startede for den i Danmark.

Så planen er at bestille en VW UP når jeg har afgjort med migselv, et par væsentlige detaljer;

  • TYPE (der er 3: TAKE UP, MOVE UP og HIGH UP) Se dem her
  • FARVEN på lakken. (jeg vakler mellem: LYS SØLV, MØRK SØLV eller SORT)
  • Evt ekstraudstyr
Desværre er der mellem 6-10 måneders leveringstid på bilen nu. For nogle uger siden var det 6 måneder, og da en masse har bestilt den de sidste uger, er vi nok nogle måneder længere henne nu.

Er dog noget skuffet over den billigste model: TAKE UP. Der er ikke engang et handskerum. Kun en få tommer bred "hylde", hvor enhver ting vil falde ned, når bilen er i bevægelse.
Ude at prøvekøre en UP - Out trying out the UP.

Håber snart at få bestilt en bil. Desværre bliver den nok lidt dyrere end først forventet. Vil nok have den halv-dyre MOVE UP, der har lidt mere interiør i kabinen. Måske dertil DK-pakken med el-spejle, sædevarme og tågeforlygter. Så tror jeg når fra mit oprindelige budget på 80-90.000kr til små 113.000kr

Se en anmeldelse af den her: http://bil.guide.dk/Minibil/VW/%C3%98konomi/Milj%C3%B8/Motor/Test_af_VW_up_2710100The plan was to buy a newer used car. And when a colleague suggested I looked at the new small Volkwagen UP, I didn't take much notice to it.

But have been out to looking at it several times, and even with my colleague along with me. And must confess it seems to be a nice little car with more space in the cabin, than it looks like. Environmentally friendly and sensible car. And as my colleague said: GERMAN QUALITY!!!!

See a video review here:


So the plan is to order a VW UP when I have decided on some details;

-TYPE (there are 3: TAKE UP, MOVE UP, HIGH UP) 

-The color of the varnish. (I'm vacillating between: LIGHT SILVER, DARK SILVER or BLACK)

-Extra gear

Unfortunately, there are between 6-10 months delivery on the car now. A few weeks ago it was 6 months and then a lot has ordered it last week, we areprobably a few months further along now.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar