15. februar 2012

Sidste afspadseringsuge og brunchboller

I årvis har postmedarbejderne i brevdistributionen, skullet arbejde om lørdagen. (hver 2. lørdag)
Som godtgørelse for dette, har en stor del så haft en fridag i ugen op til denne lørdag på arbejde.

Nogle af os har arbejdet hver 2. lørdag, gennem 10 uger, og så IKKE afviklet den omtalte fridag.
Vi har så samlet dagene sammen, og holdt en hel uge fri, hver 10 uge.
Dette var også en ordning kun få tog imod "dengang". Som posten planlægningsmæssigt var ivrige for at få os over på.
Sidste år ophævede post danmark ordningen med de hele friuger. Vi fik dog lov at fortsætte lokalt, da vi fik tingene til at hænge sammen.
Men nu "går den ikke længere" siger min relativ nye chef (postmester/distributionschef). Selvom jeg prøvede at få lov at heholde det, mod at være fleksibel, og han faktisk virkede åben overfor ideén senere på året, fik jeg få dage senere en skriftlig opsigelse af ordningen. :o(
Så nu holder jeg fri på tirsdage op til en arbejds-lørdag. :o/ Ærgeligt når man rigtig nød de hele friuger. Også flere  kolleger er godt skuffede.

Idag er morgenen gået med at bage brunchboller fra AMO.
den koldhævede dej
De er lidt "tunge". Men er jo også til brunch, og ikke morgenmad. Lidt mere solide.
Er koldhævede boller. Så rørte dejen sammen igår aftes, og lod dem stå tildækket i køleskabet natten over.
Her til morgen har jeg formet nogle af dem med 2 spiseskeer, og sat dem i ovnen.
Og hurtigt gled de ned med lidt smør og ekstra lageret ost (gamle ole fra kvickly). Og der er stadig over halvdelen af dejen tilbage. Så må nok lave nogle senere. Så kan de jo altid fryses ned.


færdige boller

Ingen kommentarer:

Send en kommentar