22. juli 2011

Terror i Oslo :'o(

Det kommer altid som lyn fra en blå himmel... terror.
Som sikkert mange danskere, har jeg siddet klæbet fast til computer- og tv-skærmen til eftermiddag og aften, for at følge med hændelserne i Oslo og øen Utøya. 
Er uvirkeligt, men er jo desværrer virkelighed. Selv er jeg chokeret, og må erkende at en vis hævnlyst vokser. Men desværre er der jo nok ikke nogle steder at tage det hen.

Selv fik jeg da nyheden faldt, travlt med at komme på facebook, for at se om en serbisk facebookveninde, der for tiden holder ferie i Oslo, var ok. Og heldigvis var hun allerede online, og i god behold. Dog var hun lige kommet ind af døren, for cirka at havde været i området 20-30min forinden.
 
Kan kun stå helt uforstående overfor sådanne psykopater og terrorister. Nogle beskidte svi... som ikke kan kæmpe åbenlyst, men gemmer sig. Om en HÆVN falder... vil tiden vise.
Skal gerne nedkæmpe sådanne personer, hvis de vil forsøge samme i danmark. Men har jeg vist også en kontrakt med staten om. Desværre kan vi ikke bringe tabene tilbage.

Herfra de kærligste, varmeste og medfølende tanker til vores kære naboer og broderfolk i Norge.

Like many people in Scandinavia, I've been watching the news from the terror bombing and shooting of a govermentbuilding in Oslo, norway. And the shooting of several young people on a nearby island.
Am both shocked and pis.....
Myself I thought of a serbian facebookfriend who is visiting Oslo these days. Went online and thank-god found her online and SAFE.
What will happen now, the next days, weeks, months aso will show. Revenge is not possible I guess.
They captured the guy who shot the young people, but they can't really do anything about him.
:'(

Ingen kommentarer:

Send en kommentar